om oss

 • GUNHILD SOPHIE

  FORFATTER / ILLUSTRATØR

  er drivkraften bak Barneforlaget. 

  Gunhild Sophie er lidenskapelig opptatt av kreativitet og tegning, og er stadig på jakt etter nye eventyr og sanger. Sammen med Christopher, tegner hun illustrasjoner brukt på lydbøkene, samt alle eventyrene publisert på YouTube.

 • CHRISTOPHER

  FORFATTER / LÅTSKRIVER

  er gift med Gunhild Sophie, og er stemmen bak alle eventyr og sanger. Christopher har 14 års erfaring fra musikkbransjen, der han hadde ansvar for promotion, management og utgivelser.

 • ALEXANDER

  har 9 års erfaring med eventyr og barnesanger. Han følger godt med når pappa leser og synger, og når mamma tegner. Ingen utgivelser publiseres før Alexander har godkjent.

 • Gunhild Sophie og Christopher tilbringer til daglig arbeidsdagen over skyene, da begge er ansatt i flyselskapet Norwegian. På fritiden kombineres småbarnsrollen med eventyr, sang, rim og regler.

 • Gunhild Sophie fikk ideen om å starte Barneforlaget, da hun hørte Christopher lese eventyr for sønnen, Alexander. - "Han hadde den perfekte eventyrstemmen. Varm, rolig og levende. Christopher tilfører uendelig med morsomme karakterstemmer, og variasjoner som kreves for å fange et barns oppmerksomhet".

NORGE NORWAY 98814363 Eidsvoll

© 2021 barneforlaget